Czy jeden numer RDE będzie przypisany do całego kompletu dokumentów absolwenta, czy odrębny numer otrzyma każdy dyplom lub odpis?
Identyfikator RDE jest nadawany konkretnemu dokumentowi, a nie absolwentowi ani całemu kompletowi dokumentów. Każdy dokument rejestrowany w repozytorium otrzymuje własny identyfikator (§ 23 ust. 4 rozporządzenia ws. POL-on).