Czy wniosek o wydanie dokumentów w postaci papierowej może dotyczyć wyłącznie dyplomu, czy musi obejmować również pozostałe dokumenty?
Od 1 stycznia 2027 r. wniosek studenta o sporządzenie dokumentów w postaci papierowej dotyczy dyplomu wraz z suplementem oraz ich odpisów. W tym trybie nie przewidziano możliwości wystąpienia wyłącznie o sam dyplom papierowy (art. 77 ust. 2c PSWiN).