Przejdź do treści
POL-on – zintegrowany system informacji o nauce polskiej i szkolnictwie wyższym
  • Aktualności
  • O systemie
  • Dane publiczne
  • Harmonogram
  • Moduły
  • Dostęp
  • ZALOGUJ SIĘ

Aktualności

  • Wszystkie
  • Komunikat MNiSW
  • Aktualności POL-on
  • Ważne
07 kwietnia 2020 Sprawozdawczość GUS – wdrożenie produkcyjne pierwszego zakresu S1203 kwietnia 2020 Wysyłanie przez uczelnie niepubliczne formularza danych uzupełniających na potrzeby dotacji i subwencji na rok 2020 do ministerstwa02 kwietnia 2020 Niedostępność systemu POL-on19 marca 2020 Moduł pracowników – rozluźnienie walidacji w kontekście stanowisk uczelnianych19 marca 2020 Moduł ORPPD z opcją pominięcia informacji o jednostce podstawowej19 marca 2020 Wdrożenie produkcyjne formularzy umożliwiających sprawozdanie danych uzupełniających na potrzeby subwencji i dotacji16 marca 2020 Nowy moduł doktorantów został wdrożony produkcyjnie13 marca 2020 Przesunięty termin sprawozdawczości danych do systemu POL-on10 marca 2020 Harmonogram dostosowania JSA do POL-on 2.010 marca 2020 Sprawozdawczość GUS – wdrożenie produkcyjne
Stronicowanie wpisów
Poprzednia 1 … 54 55 56 … 80 Następna

Kto pracuje nad systemem

Systemem i całą siecią POL-on opiekujemy się w Ośrodku Przetwarzania Informacji – Państwowym Instytucie Badawczym. Rozwijamy go, projektujemy i utrzymujemy. Dbamy również o dobre doświadczenia użytkowników.

Działamy na zlecenie Ministerstwa Nauki i Szkolnictwa Wyższego, które zapewnia nam finansowanie i wyznacza kierunek działań.

  • Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego
  • Logo Ośrodka Przetwarzania Informacji
  • Pomoc
  • Podstawa prawna
  • Deklaracja dostępności

Zadanie jest finansowane ze środków Ministra Nauki

Copyright: Ośrodek Przetwarzania Informacji – Państwowy Instytut Badawczy 2025

Używamy plików cookies, aby ułatwić Ci korzystanie z naszego serwisu oraz do celów statystycznych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.