{"id":26695,"date":"2026-11-05T14:06:27","date_gmt":"2026-11-05T13:06:27","guid":{"rendered":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/?post_type=lsvr_lore_faq&#038;p=26695"},"modified":"2026-11-05T14:11:00","modified_gmt":"2026-11-05T13:11:00","slug":"czy-uczelnie-wojskowe-beda-korzystaly-z-tego-samego-szablonu-e-dyplomu-co-pozostale-uczelnie","status":"publish","type":"lsvr_lore_faq","link":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/faq\/czy-uczelnie-wojskowe-beda-korzystaly-z-tego-samego-szablonu-e-dyplomu-co-pozostale-uczelnie\/","title":{"rendered":"Czy uczelnie wojskowe b\u0119d\u0105 korzysta\u0142y z tego samego szablonu e-Dyplomu co pozosta\u0142e uczelnie?"},"content":{"rendered":"\n<p class=\"wp-block-paragraph\">Wyj\u0105tek dotycz\u0105cy uczelni wojskowych jest zwi\u0105zany ze statusem absolwenta jako \u017co\u0142nierza, a nie z samym rodzajem uczelni. Dla absolwent\u00f3w b\u0119d\u0105cych \u017co\u0142nierzami dokumenty wydaje si\u0119 wy\u0142\u0105cznie w postaci papierowej. W przypadku pozosta\u0142ych absolwent\u00f3w uczelni wojskowych stosuje si\u0119 og\u00f3lne zasady dotycz\u0105ce e-Dyplom\u00f3w (art. 77 ust. 2f PSWiN). <\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"<p>Wyj\u0105tek dotycz\u0105cy uczelni wojskowych jest zwi\u0105zany ze statusem absolwenta jako \u017co\u0142nierza, a nie z samym rodzajem uczelni. Dla absolwent\u00f3w b\u0119d\u0105cych \u017co\u0142nierzami dokumenty wydaje si\u0119 wy\u0142\u0105cznie w postaci papierowej. W przypadku pozosta\u0142ych absolwent\u00f3w uczelni wojskowych stosuje si\u0119 og\u00f3lne zasady dotycz\u0105ce e-Dyplom\u00f3w (art. 77 ust. 2f PSWiN).<\/p>\n","protected":false},"author":40,"template":"","meta":{"footnotes":""},"class_list":["post-26695","lsvr_lore_faq","type-lsvr_lore_faq","status-publish","hentry","lsvr_lore_faq_cat-dyplomy-elektroniczne-merytoryczne","post-item"],"categories":"Dyplomy elektroniczne (RDE) - merytoryczne","tags":"","date_content_updated":"","_links":{"self":[{"href":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/wp-json\/wp\/v2\/lsvr_lore_faq\/26695","targetHints":{"allow":["GET"]}}],"collection":[{"href":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/wp-json\/wp\/v2\/lsvr_lore_faq"}],"about":[{"href":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/wp-json\/wp\/v2\/types\/lsvr_lore_faq"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/wp-json\/wp\/v2\/users\/40"}],"version-history":[{"count":1,"href":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/wp-json\/wp\/v2\/lsvr_lore_faq\/26695\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":26696,"href":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/wp-json\/wp\/v2\/lsvr_lore_faq\/26695\/revisions\/26696"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=26695"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}