{"id":26689,"date":"2026-11-05T14:03:06","date_gmt":"2026-11-05T13:03:06","guid":{"rendered":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/?post_type=lsvr_lore_faq&#038;p=26689"},"modified":"2026-11-05T14:11:24","modified_gmt":"2026-11-05T13:11:24","slug":"czy-absolwent-moze-wystapic-o-odpis-dyplomu-lub-suplementu-w-jezyku-obcym-po-zarejestrowaniu-dokumentow-w-rde","status":"publish","type":"lsvr_lore_faq","link":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/faq\/czy-absolwent-moze-wystapic-o-odpis-dyplomu-lub-suplementu-w-jezyku-obcym-po-zarejestrowaniu-dokumentow-w-rde\/","title":{"rendered":"Czy absolwent mo\u017ce wyst\u0105pi\u0107 o odpis dyplomu lub suplementu w j\u0119zyku obcym po zarejestrowaniu dokument\u00f3w w RDE?"},"content":{"rendered":"\n<p class=\"wp-block-paragraph\">Tak. Absolwent mo\u017ce wyst\u0105pi\u0107 o elektroniczny odpis dyplomu w j\u0119zyku angielskim, francuskim, hiszpa\u0144skim, niemieckim lub rosyjskim, je\u017celi odpis w danym j\u0119zyku nie zosta\u0142 mu wcze\u015bniej wydany. Mo\u017ce r\u00f3wnie\u017c wyst\u0105pi\u0107 o odpis suplementu w j\u0119zyku angielskim, je\u017celi nie zosta\u0142 wcze\u015bniej wydany (art. 77 ust. 2b PSWiN). <\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"<p>Tak. Absolwent mo\u017ce wyst\u0105pi\u0107 o elektroniczny odpis dyplomu w j\u0119zyku angielskim, francuskim, hiszpa\u0144skim, niemieckim lub rosyjskim, je\u017celi odpis w danym j\u0119zyku nie zosta\u0142 mu wcze\u015bniej wydany. Mo\u017ce r\u00f3wnie\u017c wyst\u0105pi\u0107 o odpis suplementu w j\u0119zyku angielskim, je\u017celi nie zosta\u0142 wcze\u015bniej wydany (art. 77 ust. 2b PSWiN).<\/p>\n","protected":false},"author":40,"template":"","meta":{"footnotes":""},"class_list":["post-26689","lsvr_lore_faq","type-lsvr_lore_faq","status-publish","hentry","lsvr_lore_faq_cat-dyplomy-elektroniczne-merytoryczne","post-item"],"categories":"Dyplomy elektroniczne (RDE) - merytoryczne","tags":"","date_content_updated":"","_links":{"self":[{"href":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/wp-json\/wp\/v2\/lsvr_lore_faq\/26689","targetHints":{"allow":["GET"]}}],"collection":[{"href":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/wp-json\/wp\/v2\/lsvr_lore_faq"}],"about":[{"href":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/wp-json\/wp\/v2\/types\/lsvr_lore_faq"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/wp-json\/wp\/v2\/users\/40"}],"version-history":[{"count":1,"href":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/wp-json\/wp\/v2\/lsvr_lore_faq\/26689\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":26690,"href":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/wp-json\/wp\/v2\/lsvr_lore_faq\/26689\/revisions\/26690"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=26689"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}