{"id":26681,"date":"2026-11-05T13:58:10","date_gmt":"2026-11-05T12:58:10","guid":{"rendered":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/?post_type=lsvr_lore_faq&#038;p=26681"},"modified":"2026-11-05T14:00:02","modified_gmt":"2026-11-05T13:00:02","slug":"w-jakim-terminie-po-ukonczeniu-studiow-e-dyplom-bedzie-dostepny-w-rde","status":"publish","type":"lsvr_lore_faq","link":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/faq\/w-jakim-terminie-po-ukonczeniu-studiow-e-dyplom-bedzie-dostepny-w-rde\/","title":{"rendered":"W jakim terminie po uko\u0144czeniu studi\u00f3w e-Dyplom b\u0119dzie dost\u0119pny w RDE?"},"content":{"rendered":"\n<p class=\"wp-block-paragraph\">E-Dyplom powinien zosta\u0107 wydany w terminie 30 dni od dnia uko\u0144czenia studi\u00f3w (art. 77 ust. 2 PSWiN). Dokument jest dost\u0119pny do pobrania z chwil\u0105 jego rejestracji w RDE (art. 347a ust. 8\u201310 PSWiN). Po rejestracji RDE przekazuje uczelni informacj\u0119 o zako\u0144czeniu procesu wydania dokumentu (\u00a7 23 ust. 5\u20136 rozporz\u0105dzenia ws. POL-on). <\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"<p>E-Dyplom powinien zosta\u0107 wydany w terminie 30 dni od dnia uko\u0144czenia studi\u00f3w (art. 77 ust. 2 PSWiN). Dokument jest dost\u0119pny do pobrania z chwil\u0105 jego rejestracji w RDE (art. 347a ust. 8\u201310 PSWiN). Po rejestracji RDE przekazuje uczelni informacj\u0119 o zako\u0144czeniu procesu wydania dokumentu (\u00a7 23 ust. 5\u20136 rozporz\u0105dzenia ws. POL-on).<\/p>\n","protected":false},"author":40,"template":"","meta":{"footnotes":""},"class_list":["post-26681","lsvr_lore_faq","type-lsvr_lore_faq","status-publish","hentry","lsvr_lore_faq_cat-dyplomy-elektroniczne-merytoryczne","post-item"],"categories":"Dyplomy elektroniczne (RDE) - merytoryczne","tags":"","date_content_updated":"","_links":{"self":[{"href":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/wp-json\/wp\/v2\/lsvr_lore_faq\/26681","targetHints":{"allow":["GET"]}}],"collection":[{"href":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/wp-json\/wp\/v2\/lsvr_lore_faq"}],"about":[{"href":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/wp-json\/wp\/v2\/types\/lsvr_lore_faq"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/wp-json\/wp\/v2\/users\/40"}],"version-history":[{"count":1,"href":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/wp-json\/wp\/v2\/lsvr_lore_faq\/26681\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":26682,"href":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/wp-json\/wp\/v2\/lsvr_lore_faq\/26681\/revisions\/26682"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=26681"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}