{"id":26677,"date":"2026-11-05T13:56:35","date_gmt":"2026-11-05T12:56:35","guid":{"rendered":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/?post_type=lsvr_lore_faq&#038;p=26677"},"modified":"2026-11-05T13:59:45","modified_gmt":"2026-11-05T12:59:45","slug":"w-jakim-terminie-absolwent-moze-zlozyc-wniosek-o-wydanie-dyplomu-w-postaci-papierowej","status":"publish","type":"lsvr_lore_faq","link":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/faq\/w-jakim-terminie-absolwent-moze-zlozyc-wniosek-o-wydanie-dyplomu-w-postaci-papierowej\/","title":{"rendered":"W jakim terminie absolwent mo\u017ce z\u0142o\u017cy\u0107 wniosek o wydanie dyplomu w postaci papierowej?"},"content":{"rendered":"\n<p class=\"wp-block-paragraph\">Art. 77 ust. 2c PSWiN przewiduje, \u017ce wniosek sk\u0142ada wy\u0142\u0105cznie student. Oznacza to, \u017ce powinien on zosta\u0107 z\u0142o\u017cony przed uko\u0144czeniem studi\u00f3w. Uczelnia sporz\u0105dza dokumenty papierowe w terminie 30 dni od dnia wydania dyplomu elektronicznego (art. 77 ust. 2c PSWiN). <\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"<p>Art. 77 ust. 2c PSWiN przewiduje, \u017ce wniosek sk\u0142ada wy\u0142\u0105cznie student. Oznacza to, \u017ce powinien on zosta\u0107 z\u0142o\u017cony przed uko\u0144czeniem studi\u00f3w. Uczelnia sporz\u0105dza dokumenty papierowe w terminie 30 dni od dnia wydania dyplomu elektronicznego (art. 77 ust. 2c PSWiN).<\/p>\n","protected":false},"author":40,"template":"","meta":{"footnotes":""},"class_list":["post-26677","lsvr_lore_faq","type-lsvr_lore_faq","status-publish","hentry","lsvr_lore_faq_cat-dyplomy-elektroniczne-merytoryczne","post-item"],"categories":"Dyplomy elektroniczne (RDE) - merytoryczne","tags":"","date_content_updated":"","_links":{"self":[{"href":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/wp-json\/wp\/v2\/lsvr_lore_faq\/26677","targetHints":{"allow":["GET"]}}],"collection":[{"href":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/wp-json\/wp\/v2\/lsvr_lore_faq"}],"about":[{"href":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/wp-json\/wp\/v2\/types\/lsvr_lore_faq"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/wp-json\/wp\/v2\/users\/40"}],"version-history":[{"count":1,"href":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/wp-json\/wp\/v2\/lsvr_lore_faq\/26677\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":26678,"href":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/wp-json\/wp\/v2\/lsvr_lore_faq\/26677\/revisions\/26678"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=26677"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}