{"id":26675,"date":"2026-11-05T13:55:34","date_gmt":"2026-11-05T12:55:34","guid":{"rendered":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/?post_type=lsvr_lore_faq&#038;p=26675"},"modified":"2026-11-05T13:59:34","modified_gmt":"2026-11-05T12:59:34","slug":"czy-wniosek-o-wydanie-dokumentow-w-postaci-papierowej-moze-dotyczyc-wylacznie-dyplomu-czy-musi-obejmowac-rowniez-pozostale-dokumenty","status":"publish","type":"lsvr_lore_faq","link":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/faq\/czy-wniosek-o-wydanie-dokumentow-w-postaci-papierowej-moze-dotyczyc-wylacznie-dyplomu-czy-musi-obejmowac-rowniez-pozostale-dokumenty\/","title":{"rendered":"Czy wniosek o wydanie dokument\u00f3w w postaci papierowej mo\u017ce dotyczy\u0107 wy\u0142\u0105cznie dyplomu, czy musi obejmowa\u0107 r\u00f3wnie\u017c pozosta\u0142e dokumenty?"},"content":{"rendered":"\n<p class=\"wp-block-paragraph\">Od 1 stycznia 2027 r. wniosek studenta o sporz\u0105dzenie dokument\u00f3w w postaci papierowej dotyczy dyplomu wraz z suplementem oraz ich odpis\u00f3w. W tym trybie nie przewidziano mo\u017cliwo\u015bci wyst\u0105pienia wy\u0142\u0105cznie o sam dyplom papierowy (art. 77 ust. 2c PSWiN). <\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"<p>Od 1 stycznia 2027 r. wniosek studenta o sporz\u0105dzenie dokument\u00f3w w postaci papierowej dotyczy dyplomu wraz z suplementem oraz ich odpis\u00f3w. W tym trybie nie przewidziano mo\u017cliwo\u015bci wyst\u0105pienia wy\u0142\u0105cznie o sam dyplom papierowy (art. 77 ust. 2c PSWiN).<\/p>\n","protected":false},"author":40,"template":"","meta":{"footnotes":""},"class_list":["post-26675","lsvr_lore_faq","type-lsvr_lore_faq","status-publish","hentry","lsvr_lore_faq_cat-dyplomy-elektroniczne-merytoryczne","post-item"],"categories":"Dyplomy elektroniczne (RDE) - merytoryczne","tags":"","date_content_updated":"","_links":{"self":[{"href":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/wp-json\/wp\/v2\/lsvr_lore_faq\/26675","targetHints":{"allow":["GET"]}}],"collection":[{"href":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/wp-json\/wp\/v2\/lsvr_lore_faq"}],"about":[{"href":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/wp-json\/wp\/v2\/types\/lsvr_lore_faq"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/wp-json\/wp\/v2\/users\/40"}],"version-history":[{"count":1,"href":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/wp-json\/wp\/v2\/lsvr_lore_faq\/26675\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":26676,"href":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/wp-json\/wp\/v2\/lsvr_lore_faq\/26675\/revisions\/26676"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=26675"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}