{"id":26654,"date":"2026-11-05T13:43:15","date_gmt":"2026-11-05T12:43:15","guid":{"rendered":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/?post_type=lsvr_lore_faq&#038;p=26654"},"modified":"2026-11-05T13:45:00","modified_gmt":"2026-11-05T12:45:00","slug":"czy-osoby-ktore-ukonczyly-studia-przed-30-czerwca-2026-r-beda-mogly-otrzymac-dyplom-w-postaci-elektronicznej","status":"publish","type":"lsvr_lore_faq","link":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/faq\/czy-osoby-ktore-ukonczyly-studia-przed-30-czerwca-2026-r-beda-mogly-otrzymac-dyplom-w-postaci-elektronicznej\/","title":{"rendered":"Czy osoby, kt\u00f3re uko\u0144czy\u0142y studia przed 30 czerwca 2026 r., b\u0119d\u0105 mog\u0142y otrzyma\u0107 dyplom w postaci elektronicznej?"},"content":{"rendered":"\n<p class=\"wp-block-paragraph\">Nie. Nie przewiduje si\u0119 rejestracji w RDE dyplom\u00f3w os\u00f3b, kt\u00f3re uko\u0144czy\u0142y studia przed 30 czerwca 2026 r. RDE gromadzi dokumenty obj\u0119te obowi\u0105zkiem lub mo\u017cliwo\u015bci\u0105 wydania w postaci elektronicznej na podstawie nowych przepis\u00f3w (art. 347a PSWiN). <\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"<p>Nie. Nie przewiduje si\u0119 rejestracji w RDE dyplom\u00f3w os\u00f3b, kt\u00f3re uko\u0144czy\u0142y studia przed 30 czerwca 2026 r. RDE gromadzi dokumenty obj\u0119te obowi\u0105zkiem lub mo\u017cliwo\u015bci\u0105 wydania w postaci elektronicznej na podstawie nowych przepis\u00f3w (art. 347a PSWiN).<\/p>\n","protected":false},"author":40,"template":"","meta":{"footnotes":""},"class_list":["post-26654","lsvr_lore_faq","type-lsvr_lore_faq","status-publish","hentry","lsvr_lore_faq_cat-dyplomy-elektroniczne-merytoryczne","post-item"],"categories":"Dyplomy elektroniczne (RDE) - merytoryczne","tags":"","date_content_updated":"","_links":{"self":[{"href":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/wp-json\/wp\/v2\/lsvr_lore_faq\/26654","targetHints":{"allow":["GET"]}}],"collection":[{"href":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/wp-json\/wp\/v2\/lsvr_lore_faq"}],"about":[{"href":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/wp-json\/wp\/v2\/types\/lsvr_lore_faq"}],"author":[{"embeddable":true,"href":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/wp-json\/wp\/v2\/users\/40"}],"version-history":[{"count":1,"href":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/wp-json\/wp\/v2\/lsvr_lore_faq\/26654\/revisions"}],"predecessor-version":[{"id":26655,"href":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/wp-json\/wp\/v2\/lsvr_lore_faq\/26654\/revisions\/26655"}],"wp:attachment":[{"href":"https:\/\/polon.nauka.gov.pl\/pomoc\/wp-json\/wp\/v2\/media?parent=26654"}],"curies":[{"name":"wp","href":"https:\/\/api.w.org\/{rel}","templated":true}]}}